fredag 30 november 2012

Roubaix. Kanske så här?Ok. Det ser ju ut som om det kan bli riktigt lerigt här i Roubaix. Filmen är från Världscupen 2010. I morgon på träningen får vi se hur underlaget är i år. Ska bli spännande, de har ju regnat en hel del i Belgien, så det borde ju vara så även här. Hoppas kunna filma något varv på banan i morgon med. Alltid kul att titta på i efterhand.

Vi bor nu i en gigantisk lägenhet i ett lägenhetshotell strax utanför Lille. Allt hade varit perfekt om det inte var så att det fina köket saknar kastruller större än 1 liter, kökskniv samt kaffebryggare. Grejen med lägenhetshotell är väl man ska kunna laga mat där, utan att släpa med sig egna köksinventarier? Eller så kunde de ju åtminstone ha en notis om "egen kökskniv medtages" när man bokar. Personalen på hotellet försvarade sig med att det var för farligt att ha knivar i lådorna och tidigare gäster tagit med sig kastrullerna.
Som tur är har Pumpen anslutit och drog iväg omedelbart för att köpa det som behövdes.

Pumpen är ju inte bara bra att meka, han är också riktigt bra på att laga mat också. Det är inte alltid man har sån tur att Restaurang "La Bomba" kommer "hem" till en, så man får ju vara nöjd. Ikväll blev det fransk fiskgryta med färska musslor. Inte alls fel det!

3 kommentarer:

 1. Roubaix! Och vilket årtal du valde sen då! Satan vad jag fix slita i depån den gången när Mange och Nilsson stångade sig blodiga längs banan. Men jäklar vad kul det var också. Längtar tillbaka!

  Lycka till och hälsa alla tokar!

  SvaraRadera
 2. Ja man måste ju ta det värsta, så att folk fattar vad det handlar om Oscar :)
  Ska hälsa dem!

  SvaraRadera
 3. Grymt fin tävling, rätt vinnare :D Darvell Stybar varvar på andra filmen?

  Lycka till imorrn!

  SvaraRadera