torsdag 6 maj 2010

Gå utanför komfortzonen!

Hittade en bild från världscupen i England. Här handlar det om att utmana och gå utanför komfortzonen. Det fanns en "chicken-line" vid sidan om för dem som inte vågade. Jag tog den inte, vilket för mig är att utmana min personliga konfortzon. Utförslöpan var tekniskt, men inte så hemsk som den först såg ut. Min kära mor och far kanske inte hade viljat se mig köra utför där, men de var ju inte där så...

Jag har en förmåga att se livrädd ut på alla foton som tas när jag kör utför, det gör jag faktiskt inte här!! Fast även om jag tycker att vissa typer av utförskörning och drop ÄR läskgika, lockas jag också av dem. En slags skräckblandad förtjusning. Det är en boost för egot att klara av dem, en ännu större boost att göra det bra.

Idag har det åter varit en kall dag här i Belgien. Jag tror att vi alla tre drog oss för att hoppa på cykeln. Satt lite längre än tänkt famför datorn. För mig blev det 4 timmar och nästan 1200 meters klättring. Det var kallt. Kallt men vackert. Små asfaltvägar nästan utan trafik. Hade kunnat ge mycket för att kunna köra dem i 23 grader och sol. Mötte endast två cyklister under passet, en som såg ut att komma från Team Quickstep (Tyvärr inte Boonen) och en annan mer motionärsliknande cyklist. De andra kanske kör rulle...

I morgon bär det av till Antverpen för min del, medan Kalas-killarna drar vidare till Schweiz. Det kommer bli tomt att vara utan deras ständiga oliktyckande och tjiv.

ADIOS!

3 kommentarer:

  1. Är du/ni nere i Europa ända fram till Offenburg eller hem något emellan?

    SvaraRadera
  2. Jag åker hem och kör Billingen. Sen Flyg ned till Offenburg på fredag morgon. Mattias och Magnus, är kvar. Kör i schweiz och sen ett etapplopp i Italien.

    SvaraRadera