lördag 29 maj 2010

Nya Snyggot!


I veckan som gick anlände cykel nr 2 från CUBE. Cykeln kan beskrivas som ett heldämpat snyggo i rött och svart med något för brett styre. Det senare går dock att fixa till. Tyvärr passade inte det tänkta XX-vevpartiet, så vi fick köra med ett tredelat XO istället. Det ska i alla fall bli kul att köra lite fullgung i sommar, cykeln behöver bara justeras lite så att sittställningen blir bättre. Cykeln väger ungefär som Markus hardtail, runt 10 kg, inte direkt jättelätt om man jämför med de lättaste heldämpade cyklarna i dagsläget, men ändå lättare än de jag tidigare haft.

Så här glad blev jag över nya cykeln:Appro på snyggon, så råkade jag dyka på filmen nedan med mina två före detta "teammates" under fotograferingen av den årliga "cyclepassion"-kalendern. Jo, man kan tycka det hela är överdrivet, men Willow och Heather gillar att bjuda på sig själva och sitt utseende. Och håll med om att de båda faktiskt är ganska snygga. Willow, som knep en bronspeng på VM förra året och som varit i ledning i Världscupen 2010 med två andra platser, visar ju åtminstone att man inte behöver gå omkring i joggingskor och mysbyxor och ha skit under naglarna bara för att man håller på med en jobbig uthållighetssport som Mountainbike. Inga äppelkinder, det är glamour som gäller för dessa tjejer! Intressant är också att Willow inte brukar börja sin cykelträning förrän i februari, efter som hon bland annat kör snowboard och andra vinter sporter på vintern. Ändå är hon med och fightas i den absoluta toppen.

Så varsågod

3 kommentarer:

 1. Varför passade inte XX? Noir heter det, X.0 har inte kommit som vevparti än. Kul med ny heldämpad, en aning lättare än din förra?

  SvaraRadera
 2. Christer Hedberg29 maj 2010 16:36

  Giftig!

  SvaraRadera
 3. Ja de var ju fina ....öhhhh .. "cyklar " i den filmsnutten . Vore trevl att se dom på närmare håll !!!! Fniss hihi/ Ajjan

  SvaraRadera