fredag 7 maj 2010

Saker jag lärt mig av Kalas-killarna. Del 1.

Mina dagar med Team Kalas har varit lärorika, jag har lärt mig massa bra och viktiga saker från dem. Antagligen har de inte lärt sig ett dugg från mig.

Här kommer ett litet urval.

Att fulnäta = Åka runt i bussen/bilen och leta efter öppna trådlösa nätverk och sen sitta i bussen/bilen och surfa på dessa, tills datorns batteri är slut. Då åker man hem.

Att äta rå broccoli = Har alltid ätit broccolin kokt och varit halvförtjust i den. Att som Kalas-killarna, äta den rå i sallad var en mer kulinarisk upplevelse. Basiskt är det också, tydligen.

Körsbärsöl är inte gott. Alls. = Ok, jag är ingen öl- människa, idén att prova körsbärsölen var min och jag blev faktiskt avrådd. Jag nog blev inte mer öl- människa efter det…


Knullglass =
En förpackning av den svindyra, rättvisemärkta och underbart goda Ben & Jerry-glassen, vilken tydligen säkerställer möjligheten att få ligga efter en dejt. Inte för att jag känner så stort behov av att dejta, för tillfället men, det kanske är värt att prova i annat sammanhang… Eller det kanske bara funkar för killar som vill ha tjejer i säng?

UBUNTU= enligt Darvell det enda möjliga operativsystemet man kan ha i sin dator. Bara nördar har hört talas om det och det är väl det som är en del av grejen med det. Magnus dator tycks ju fungera, hmm, jättebra i alla fall…

Kalas-matlagning= väntar på den utlovande kokboken med kalas-mat och bilder på hur denna ska tillagas. Ett bildexempel ses ovan.

Tisha= T-shirt.

Långärmad tisha är helute. = Men kan bli inne om man klipper av ärmarna på den till ett linne.


Man diskar direkt efter maten. Alltid.
= Vi gör det i princip aldrig hemma, eftersom det är så tråkigt. Vi samlar istället på oss diskberg. Nu äntligen inser jag det fina i att göra det direkt efter maten… Med tanke på att jag flyttade hemifrån är jag var 16, kan man säga att det tog sin lilla tid.

Det är i alla fall mycket tråkigare att gå på Kinarestaurang ensam, känns fel på något sätt.

I morgon blir det test av Antwepenbanan, ska bli intressant, då det ryktas om tekniskt...

Allt för nu...

Tack Magnus och Mattias

3 kommentarer:

 1. Börje Davidsson7 maj 2010 13:43

  Ha ha ha,roligaste läsningen på länge... =) Lycka till med dina nya erfarenheter!

  SvaraRadera
 2. Jamen visst är de underbara! Team Kalas for president!

  SvaraRadera
 3. Ha ha ! Det var kul läsning. Speciellt om glassen.

  -Skogling

  SvaraRadera