onsdag 23 maj 2012

Malmedy!

Nu har vi tagit oss från Freiburg till Malmedy i Belgien. Jag hann med ett intervallpass i Freiburg innan vi åkte och det kändes gött att få det avklarat.

Då det gäller Belgien och Frankrike och särskilt den Wallonska delen av Beligen brukar ju bo-standrarden vara lite si så där.
I La Bresse bodde vi ju i princip i ett fårstall (lutar fortfarande får om en del kläder vi inte hunnit tvätta) och jag har många gånger bott på liknande ställen i Belgien. Inte för att jag har särskilt höga krav då det gäller boende, men det är ju trevligt om det åtminstone är rent och fräscht och inte luktar tex mögel.
Vi blev därför förvånade när vi kom in i den lägenhet vi hyrt i några dagar här i Malmedy. Huset var snett och vint, som många hus här och vi var rätt skeptiska till en början,  men inuti visade det sig vara helt nyrenoverat och inrett på ett mycket personligt sätt med många små roliga detaljer.

Dessutom kan man fulsurfa på terrassen nedanför, så det känns som ett riktigt toppenboende! Hoppas kunna återkomma med lite bilder under kommande dagar.

Nu blir det lite Beligska jordgbbar innan det är dags att försöka sova, så vi blir pigga inför morgonagens Distanspass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar