fredag 18 maj 2012

Bantestat och klart i La Bresse!


Då var vi framme i La Bresse efter en riktigt lååång resa, som ändå kändes rätt ok, men som sagt, lång.
Idag har vi sysselsatt oss med att hämta nummerlapp och feedzonpass, vilket tog en evighet, trots att det inte var särskilt lång kö och därefter gav vi oss ut på banan tillsammans med Angelica Edvardsson.

Banan var krävande med 1 km brant klättring och en massa små dropp och stenpartier utför. Bitvis väldigt rolig, men vissa partier var svåra då det var halt. Sista km är den svåraste och vid regn kan det nog bli mycket löpning. I morgon ska jag testa 1 varv med Rocket Ron 2,25 och ett varv med 2,4:orna, Det kan vara en fördel med de breda däcken på den här banan om det blir blött.

Nu ska jag handla och sen hem och fixa mat till "team Manager Mackan" som är ute och kör extrapass för att hitta formen.
Vi bor för övrigt i en ladugård, med en massa får. Vi har till och med ett fönster från vår lägenhet in till stallet där fåren bor. Ganska trevligt, förutom att det luktar en hel del får så att säga. De är i alla fall tysta på nätterna, vilket vi först var oroliga för. Det bä:ades nämligen ganska mycket när vi kom i går kväll.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar