tisdag 22 maj 2012

Findag i Freiburg!


Idag har vi haft det fint i Freiburg! Sol och värme och lite åska. Jag har också träffat en ny fin vän, vandrarhemshunden som ni ser ovan! Letar efter lämpligt tillfälle att kidnappa henne hem till Götet.

Och så har vi cyklat förstås. Det blev en sväng upp till starten av Downhillbanan på stigar och grusväg.   Riktigt bra cykling om än lite blött. I skogen var det som en djungel, med tät, väldigt grön grönska och varm, fuktig luft. Vi avslutade med race i Downhillbanan innan vi åkte till vandrarhemmet. Eftersom jag kört där några gånger, kunde jag köra ifrån Mackan på några knöliga partier, kändes bra!

Vi har också druckit mycket. Dels min favoritdryck, Färskpressad Apelsin, som det fick bli till frukost och dels Mackans, Weisbier på Kastaniengarten. Själv drack jag dock ingen öl..

Freiburg är verkligen en skön stad med fin omgiving och sköna människor. De flesta är glada och hjälpsamma mot oss förvirrade, dumma svenskar, eller så har vi bara haft tur. I morgon drar vi dock vidare till Malmedy, där vi stannar några dagar fram till nästa tävling. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar