fredag 9 maj 2014

Vackra vyer och TVÅ efterlysningar!


Jag skriver det igen, det är så fint här på Österlen på våren. Maj är den bästa månaden här, det är då alla äppelträd blommar och rapsen börjar bli gul. Det blev en cykeltur i ljusgrönt och gult med en luktblandning av raps, gris- och koskit, ackompanjerat med fågelkvitter, vind och traktormotor. Cykelturen innehöll spurter och benen dödades snabbt och effektivt. Jag behöver verkligen spurta mer för att inte fullständigt dö av minsta lilla spurt.
Jag var tvungen att mäta rapsen och den var högre än både cykeln och mig. Hade varit gött att stanna här ett tag och måla lite och stöka runt rent allmänt.

Imorgon blir det färd vidare till Varde och tävling. Har hittat ett B&B som var otroligt billigt. Överlag är boenden billigare nedåt kontinenten. I Sverige får man ett medelbra, halvtråkigt Scandichotellrum för mer pengar en flådigt slottsboende i tex. Belgien. Nog om det.

Jag har två efterlysningar, två saker/personer jag verkligen behöver.

1: Någon som är vass på PHP- har en funktion på en hemsida jag inte får till. Det mest frustrerande: Jag har hittat kod på GitHub som verkar kunna lösa precis det jag vill göra, MEN har ingen aning om var jag ska göra av den eftersom jag inte kan PHP. Har testat olika alternativ utan positivt resultat. Så, kan du, eller känner nån som kan PHP och gärna Wordpress och har tid att hjälpa mig, maila mig på asa@erlandssonmtb.com. Viss betalning och en liten snabletutsbild kan erhållas som ersättning för nedlagd tid. 

2: Jag ska ju till Belgien och köra etapplopp, men tyvärr har mitt rese och tävlingsällskap skadat sig och kan inte köra tävlingen. Jag behöver någon som hänger med och antingen kör tävlingen (under förutsättning att det går att ändra deltagaren till startnumret) eller alternativt någon som följer med som sällskap, då resan till Belgien är lång. Boende för 2 nätter kan erbjudas, men ev. behövs en extranatt.   

Det var allt jag behövde just nu. Eller jo lite andra saker behöver jag ju med tex nya kläder och massor av pengar, men det tar vi någon annan gång..
2 kommentarer:

  1. Men shit vad jag hade velat haka på till Belgien. Tyvärr är jag nog inte riktigt i din klass (åsså kanske det måste vara en dam) så det hade nog inte blivit så bra. :)

    SvaraRadera
  2. Fast det är inte parlopp, "singelklass" så det går :) OM man nu får byta nummerlapp vill säga. Kan dock tänka mig att det är lättare att byta en tjej mot en ny tjej, då vi inte är så många...

    SvaraRadera