lördag 3 maj 2014

Hemma -Göteborgsgiro och Cykelfestivalen next!

En smidig hemfärd och nu hemma igen i Sverige. Jag ville ta med en Fiat500 hem, den gamla gulliga sorten. De är verkligen söta. Dagens bilar ser så aggressiva ut, en liten Fiat500 ser snäll och glad ut. När jag blir rik ska jag köpa en och renovera i toppskick.


Man kan ju undra om 6dagars hård (och lång) träning verkligen ger någonting. Har alltid haft känslan av att jag blivit i bättre form efter liknande träning. Nu när jag har en Monark var jag ju bara tvungen att se om man orkade dra lite mer effekt i intervallerna. Testade 4 minutersintervaller och lyckades köra på c 30watt högre effekt än innan. En klar förbättring alltså. Hoppas det håller i sig tills imorgon då det är dags för Göteborgsgirot.  

Idag är det landsvägsloppet som går av stapeln vid 12.00 idag. Jag kör det inte i år, utan satsar allt krut på Mtb-loppet istället. Det är där jag känner att jag hör hemma. 

I helgen är det även passande nog Göteborgs Cykelfestival och jag ska vara där och berätta lite om hur det är att tävla internationellt inom främst cyclocross. 14.30 pratar jag, kom gärna till lagerhuset bakom Folkets Hus och lyssna och ställ frågor!


2 kommentarer: