onsdag 21 januari 2015

Streckgubbe och livets trappa!

Tack för alla tips i samband med gårdagens inlägg! Jag trodde aldrig att det skulle läsas av så många. Kanske är det fler än jag som sitter på sin kammare och är frustrerade över vår floskelfyllda värld, hoppfullt i så fall. Började dagen att skicka in ett (näst intill) floskelfritt personligt brev till ett jobb, hoppas på god tur. 

Idag ska det handla om streckgubbar träning och trappor. Jag brukar experimentera i Illustrator en del och nu blev det att rita streck. Massor av streck! Inget är automatiserat utan allt är ritat med pennverktyget. Har gjort det tidigare men det blev inte som jag tänkt, nu blev det bättre, men jäklar vilken tid det tog. Det känns lite knäppt att rita bilder av sig själv, men nu har jag inte så mycket annat i cykelväg som är i tillräckligt bra kvalité sparat på datorn. Om ni inte kan se bilden eller om den ser konstig ut, beror det på att jag har sparat den i SVG-format. Detta gör att den inte blir pixlad på skärmen utan vektorbanorna finns kvar. Nackdelen är att inte alla webbläsare stöder formatet fullt ut än. Men det är kul att testa. Länk till bilden finns här:



Det har tränats hårt idag. Körde först hårt i 17 min och fick 98% av max i puls därefter 5 st enminutersintervaller och avslutningsvis 10 minuter på lite lägre motstånd än den första långa men kom ändå upp i 94% av max. Rullade sedan lite runt Skansen kronan och var bara tvungen att träna lite i den fina trappan. Och filma. Det är ju verkligen livets trappa!



Kvällen avslutades med mat hos Angelica och Seglarn. Topp!

2 kommentarer:

  1. Grymt snygg!
    Häls Illustrator newb

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Det är bara att öva :) Ilustrator är mitt favvoprogram!

      Radera