lördag 27 december 2014

Zolder och snö på tvären!

   Foto: tfoto.be

Zolder gick ok. Inget toppresultat här heller men ändå den bästa placeringen hittills i  just Zolder. Jag har som sagt svårt när det är så mycket snabb plattkörning, man kanske behöver köra mer landsväg för att få till det?  De nya tekniska delarna på banan var dock till min fördel och de kluriga utförskörningarna gick riktigt bra. Första varvet var rörigt, då jag hamnade långt bak efter startrakan, men sen kunde jag plocka många placeringar in i mål och upplevde att jag hade bättre kraft i benen än på länge. Det är nästan så att jag hade önskat att det var ett varv till, då det var tätt mellan placeringarna precis framför. Men man kan ju inte få allt här i livet. 

Breda banor i Belgien. Så här ska det se ut! Foto: Tom Prenen

Nu är det bara att ladda om till morgondagens race i Diegem och det det ut att bli fint väder men kallt. Just nu snöar det på tvären. Det var väl inte jättetrevligt att ge sig ut att rulla i det vädret, men känns desto bättre nu efteråt och benen behövde röra på sig lite så här dagen efter tävling. Jag har nu flyttat till, och bor tillsammans med Gabriella Ekström och Robin Hedström i deras favorithus. Ni har väl kollat in deras hemsida flandernresor? Om inte, gör det och gilla även deras facebooksida. För den crosstokige och även de som tänkt sig att tävla i cross i Belgien finns här en hel del matnyttigt och mer kommer inom en snar framtid.

Det finns ju en hel del grejer i matväg som är typiskt Belgiska. Förutom Öl och pommesfrites är en av dem är speculoos. Det är egentligen en kaka som smakar ganska likt våra pepparkakor, men den finns även i bredbar form. Har inte bestämt mig för om jag gillar det eller inte. Kanske är kakan att föredra ändå? 
  


1 kommentar:

  1. Snö borde ju ge dig en fördel ;-) kör hårt och lycka till! :-)

    SvaraRadera