fredag 19 december 2014

Laddar för Essen och Namur!

Nu är jag äntligen framme i Belgien igen. Det blev en lång bilresa igår från mor och far på Österlen, men inga större missöden på vägen förutom en jättekö runt Venlo. Det är dock lite drygt att köra så långt på en dag och kroppen känns som ett kylskåp efteråt. Just nu bor jag strax utanför Erpe-Mere. Det är bra. Rullat en timme i ösregn idag, kändes helt ok, förutom att när jag rullat klart, gått in, duschat så tittade solen fram. Där fick man för att man inte väntat, det brukar ju vara tvärt om, att man väntar lite för länge och får regn bara för det.

Det lär bli blött i Essen och Namur. Nya lerdäck är pålimmade som tur är.
Joxet nu är att få någon att hinna gå till registreringen och teammanagers meeting för Namur på söndag. Dessa är vid 16-tiden på lördagen och det är ju lite svårt att hinna om man går i mål 14.30 i Essen, med lerig cykel. Det tar ca 1.40 med bil från Essen till Namur och det blir ju lite tight. Hoppas på en lösning dock
Inge roliga bilder från dagen, men bjuder på en film från Essen, för två år sedan då det var lerigt värre, håll tillgodo!     

2 kommentarer: