tisdag 25 december 2012

Hello!

Igår hittade jag den här lilla kompisen. Vet inte vad det är för något djur, det liknar ett rådjur. Nyfiken var han/hon i alla fall.  För övrigt blev det en lugn jul, och jag gillar lugna jular. Att inte se Kalle-Anka klockan tre på julafton stör mig faktiskt inte det minsta och det är just när man inte ser på alla dessa program man brukar se på julen som man inser det sjuka i att bygga upp hela julen efter vad som är på TV. Dessutom tecknade gamla filmsnuttar som i och för sig är väldigt trevliga, men som man kan se på Youtube när man helst vill. Är inte det ganska konstigt och förlegat?  

Nog om julen, i förgår körde jag ju världscupen i Namur. Slutade 28:a där, är inte särskilt nöjd med det då jag hade högre förväntningar på mig själv på Namurbanan, som passar mig väldigt bra. Jag tyckte dock att jag kunde köra hårt i starten och kanske var det detta som gjorde att jag blev så stum på slutet. Riktigt hård bana var det i alla fall., precis som förra året. 
Det blir inte så mycket vila, för redan i morgon är det dags för nästa Världscupstävling i Heusden-Zoldern. Tävlingen går på och runt en F1-bana och är bitvis väldigt snabbkörd och ganska torr. Däremellan är det mycket skarpa kurvor blandat med utförslöpor som är väldigt leriga och spåriga. Det var dock inga problem att köra dem, det svåraste partiet på banan var istället ett parti uppför. Återigen ett sånt där "ta-tag-i-staketet-parti" som de verkar vara förtjusta i att ha med här i Belgien. Har man alltför trötta ben där, riskerar man att inte orka upp..

Där efter bar det hemåt för att fixa cykeln (vad det hade underlättat att ha två cyklar på såna här resor!!) och inmunduga mitt Belgiska favvokaffe.


Namur, Världscup
Heusden-Zolder Världscup
Loenhout 28/12 C1
Diegen 30/12 C1

2 kommentarer:

 1. Du ska bara veta hur grymt avis jag är på dig som kan vara är nere och köra cx. Living the dream liksom... Och även fast du kanske inte är nöjd med resultatet har du ändå minnen och känslor i ryggsäcken som en annan bara kan drömma om.. Jag skulle kunna vara Alex Revell och bli avplockad varje tävling men ändå vara lycklig över att kunna göra det där...

  Men en extracykel får du önska dig i sen julklapp..

  Kör så det ryker i morgon och hälsa geten på bilden!! :oD

  SvaraRadera
 2. Tack Johan!
  Du har rätt det är vansinnigt roligt och samtidigt det enda sättet att bli bättre på CX. Idag lärde jag mig tex. att våga använda armbågarna för att slippa bli tryckt in i staketet :)

  Det finns ju massa race här nere, så you can do it to..man måste ju inte köra världscup.

  SvaraRadera