onsdag 5 december 2012

En sandfilm till..

Petitesreines har gjort ett flertal fina filmer från cyclocrossvärldscuperna. Alltid snyggt redigerat. Här är en av dem, från senaste tävlingen i Koksjide. Själv ser jag som vanligt helt förstörd ut och är även en av få som har benvärmare. Men vad gör man om man fryser och inte vill bli kall om benen?  

Benvärmare blir det definitivt i i helgen, på de två avslutande CXcupstävlingarna i Vårgårda, troligen dubbla, då det ser ut att bli riktigt kallt och snöigt. Men det ska bli kul med lite snöcross, det har det varit alldeles för lite av i år. Hoppas nu bara att de inte skottar bort all snö från banan. Fast kylan är lite oroande, då jag har astma och luftrören inte gillar kallluft. Får väl börja med den så populära näsandningen? Fast, ärligt talat tror jag det är trams att tejpa för munnen! Man behöver väl få in så mycket syre som möjligt när man ska köra fort?

Dessutom ska skidorna plockas fram. Denna vecka hinner vi nog inte åka något, men troligen nästa!  


2 kommentarer:

  1. Men kan du inte bara hålla andan under hela racet??

    Jag gissar helt otippat att du kommer vinna även i helgen!

    SvaraRadera
  2. Kanske inte om jag håller andan.. Vi får väl se hur man överlever den där kylan.. JAg som kör med benvärmare när alla andra väljer utan, kommer inte få det lätt med klädvalet inför helgen...

    SvaraRadera