söndag 1 april 2012

Knäckt!

Jag undrar vem som är mest käckt, jag eller cykeln? Det såg ut att kunna bli ett riktigt bra race idag i Nalles, jag låg på en 11 eller 12:e plats under 4:e varvet av 5 då jag klantade till det, gjorde ett dåligt spårval, lade mig i en kurva och fick samtidigt punktering. Eftersom jag var längst bort från tekniska zonen och hålet inte verkade så stort, drog jag i en kolsyrepatron, men det visade sig att det var för stort ändå och allt pyste ut. Det blev till att springa 3 km till mål, vilket inte var lätt, då det var bitvis brant och smalt och jag fick kasta mig åt sidan stup i kvarten för att inte vara i vägen för de som cyklade. Givetvis blev jag varvad. 
 Förutom detta upptäckte vi att jag knäckt ramen i bakstaget, så det blir till att snabbt som attan försöka få tag i en ny ram inför Världscupen i Houffalize.

Är riktigt besviken att jag inte kunde få till det när jag var på så god väg. Försöker dock att se det positiva i loppet, kroppen kändes rejält mycket bättre än förra helgen, kunde ta i ordentligt ochlåg bra med i det tuffa motståndet som var. Jag tror att jag närmar mig den nivå jag hade innan jag blev sjuk, vilket känns skönt. Det ingår ju dock att ta sig i mål i vår fina sport, så jag får helt enkelt se till att hålla fokus bättre nästa gång och välja rätt vägar.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar