måndag 1 juni 2015

MTB -weekend i Bergslagen + club cykel!
Så var årets MTB-läger i Bergslagen avklarat detta år blev det med ler-tema, eftersom lördagen bjöd på konstant regn. Man kan ju tro att folk skulle bli omotiverade av det, särskilt när en hel del av tjejerna berättade inte kört mtb i regn och lera innan. Men icke! Motivationen var på topp hela helgen.

Jag är grymt imponerad att tjejerna denna helg! Det är så inspirerande att se modet, viljan och utvecklingen bara på en helgs cyklande. Glädjen när någon klara något som den tyckt varit svårt smittar av sig till hela gruppen. Hela gruppen peppar varandra och jublar när ett lerhål eller en halkig backe forceras. En krasch och man borstar av sig den värsta leran och så upp på cykeln och försöker igen. Det är en ära att få jobba med sådana människor. 
Så stort tack alla deltagare, instruktörer och arrangörer, vilken grym helg!!! 
Det är precis så här man får folk intresserade av att cykla MTB! Ledargänget. Foto: Gunn-Viol


Det är också ett imponerande och ständigt växande nät av stigar med olika svårighetsgrad de byggt upp i Bergslagsområdet. Som jag sa förra året, vill man åka på träningsläger men inte åka så långt är detta ett perfekt alternativ.  Kolla själva på bergslagencycling.com

Dessutom var Club-cykel där och filmade. Avsnittet sänds nästa helg, så missa det inte!

Nu är jag hemma igen och tvättar leriga kläder och senare eftermiddag blir det jobb på IFK-Djurgården. Hoppas på lugn tillställning, utan bråk eller bengaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar