onsdag 8 oktober 2014

Dugaster.

 Tränar på. Foto: Kjell Bengtsson

Det tränas, jobbas, limmas däck och planeras. Igår föll jag för grupptrycket och inhandlade två uppsättningar Dugast på Karlssons cykel. Däcken vi limmade på på första hjulparet gillade jag inte alls, vilket jag i och för sig visste sen förra säsongen, men man tror ju att man typ ändrar sig på 8 månader. Men det göra man inte, i alla fall inte då det gäller däcksmak. Dessa dugaster ser bättre ut och en ny limninsprocess har startat här hemma. Jag räknade nån gång ut att man skulle behöva ungefär 12 hjulpar till två cyklar för att det skulle vara optimalt (vilket Sven Nys och grabbarna har -minst.) Nu har jag bara två och tycker redan att det är jobbigt att limma däck, eller jobbigt är det väl inte, men den där känslan av att det aldrig blir klart är jobbig.. Kanske är det tur att jag inte har 10 par till då? Nåväl nu har jag förbrukat min veckopeng på däck. Har räknat ut att det motsvarar ungefär 5 snabeltutsbilder. Nån som vill köpa en snabeltut?    


Dessutom, mammas och pappas katt är borta. Har nån sett henne? Hon bor i Vallby på Österlen. En jättefin liten misse. Hoppas hon kommer hem snart!

3 kommentarer:

  1. http://ink361.com/app/users/ig-402035406/jonaslundb/photos/ig-649886974597291398_402035406 förstår vad du menar med att limma hjul ;) 24 par i februari

    SvaraRadera