onsdag 24 september 2014

Bygge!


Jag bygger. Cykel. Har bestämt mig för att bygga ihop mina cykelcrossar själv, med översikt och instruktioner från "das ubermek" Mackan. Däck ska jag också limma själv, men det brukar jag ju göra och vi har ändå inga hjul än. Kan bli lite småstressigt att få ihop dem innan första tävlingen, men det ska nog ordna sig. Är övertygad om att det kommer att bli görbra i slutändan. Mitt favoritmektillbehör är för övrigt fett. Jag tar alldeles för mycket säger das ubermek, men jag gillar när det kladdar ordentligt. Varför jag alltid lyckas se ut som en mupp likt ovan på alla bilder är dock en gåta. Jag är väl en sådan helt enkelt.

Fick positivt besked från Sjukgymnast Karin på Idrottsrehab idag. Det verkar inte vara någon större fara med knävecket. Troligen någon liten blödning i knät som påverkat slemsäcken så den svullnat upp. Kan ta ett tag att få bort svullnaden, men så länge det inte blir värre av att träna som jag har tränat är det bra. Troligen är det en skada från Yogan, eftersom det svullnade efter ett yogapass. Man får väl vara lite försiktigare när man sträcker och bänder på sig helt enkelt. Dessutom tyckte hon att jag var väldigt rörlig, men hon är van vid damernas fotbollslandslag och de var tydligen inte så rörliga. Jag tolkar det som att det är myt att cyklister är stela och stumma i musklerna. Eller?

Har också sålt saker. La ut en annons på Happy. Nu några timmar senare är nästan allt sålt! Helt fantastiskt. Bra att grejer som ligger och samlar damm får en ny ägare som använder det för en billig peng. Och vi får mer plats i förrådet.  

6 kommentarer:

 1. Blir det Haibike i år?

  SvaraRadera
 2. Grymt. Ser fram emot att se dig susa fram på dina hemmabyggen på höstens CX-tävlingar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Hoppas att allt ska sitta fast. Skönt att veta vem man ska skylla på om så inte är fallet i all fall :)

   Radera
 3. Kör med kinesitejp så blir det säkert bättre :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag testa Janne! En grej som alltid funkar :)

   Radera