måndag 2 december 2013

Tutar, distans och ett halv glas vatten över datorn...

Ett gäng tut-bilder har färdigställts. De är 15x15cm i Akvarell och bäck. Hör av er om ni är intresserad av att köpa någon av dem. Har inte bestämt något pris för dem, än så lägg ett bud: asa@erlandssonmtb.com. Har en plan att göra ett helt nytt "ordentligt" bildgalleri inom en snar framtid och plåta bilderna med en ordentlig kamera. Ska bara försöka få långa en bra kamera, eftersom jag inte har nån själv.


Utöver det har det körts första distanspasset sen i somras idag. Det var vårväder med massa sol och nästan 10 grader så det passade ju bra. Vi körde ganska lugnt med köttade lite i backarna. Jag trodde att jag skulle vägga efter en och en halvtimme men energin började tryta först när det var 15 minuter kvar, så det kändes ju bra.  

Efteråt blev det dock lite misär då jag lyckades att välta ut ett halvt glas vatten över min laptop, fumlig som jag är (det är dock faktiskt första gången det händer mig). Då jag är mycket beroende av min dator och har ganska fullt upp med jobb och andra grejer som görs med hjälp av just en dator blev det lite smått misär. Inte riktigt vad jag har tid och råd med just nu... Efter att ha torkat upp det mesta av vattnet och skruvat isär och satt ihop datorn fungerade den, men mellanslagsknappen, piltangernterna och några bokstavstangenter fungerar ej. Dessutom hoppar muspekaren omkring då och. Nu ska den få stå på tork, kanske den fungerar bättre efter att ha fått torka lite. Det är ju i princip omöjligt att skriva utan mellanskagsknapp och utan "V" och "B". Vi har en annan dator jag kan använda ett tag om vi hittar lösenordet till den och som tur har vi en drulleförsäkning i vår hemförsäkring och jag tror att jag kan få ut lite grann på den. För man är väl drullig när man häller ut vatten på sin dator?Så här ledsen blir man när datorn blir blöt..

2 kommentarer: