torsdag 12 december 2013

Nyservad!

Sen jag kom hem har jag jobbat många timmar med att få klart en beställd bild som skulle bli klar tidigare än jag trott, så det blev att skynda på med penseldragen. Det fungerade och jag fick iväg den i tid med expressleverans- till Tyskland. (mer om den nån annan gång) Hoppas nu att även posten gör sitt jobb..

Efter det har kroppen fått lite av den service den behövde. Igår sjukgymnastbesök på Idrottsrehab och idag besök hos kiropraktor Kornbakk. Sjukgymnasten konstaterade en irritation i ett muskelfäste vid höftbenskammen, antingen fästet till Gluteus Medius eller Tensor Fasciae Latae (eller båda två). Ska stretcha och göra specifika övningar. Idag blev det rygg och nacknackning, vilket var välbehövligt, nu kan jag vrida på huvudet ordentligt igen. Var riktigt spänd i nacken och musklerna nedanför, blev stor skillnad efter behandlingen. Hade planerat in ett pass på gymet på kvällen, men valde att avstå då kroppen förmodligen har nog att jobba med efter en kiropraktorbehandling. 
Nåväl, hann i alla fall med ett fint pass på Monarken på förmiddagen. 10 st 4-1:or, fast med några med längre än en minuts vila, då det blev lite för övermäktigt med den belastningen jag hade. Monarken ger verkligen svart på vitt. Kör man enbart pulsbaserat med intervallerna på exakt samma puls blir det garanterat ett successivt tapp i kraft och därmed också fart, det är därför jag ofta tjatar om att pulsen ska bli högre och högre mot slutet av varje intervall under mina spinningpass till exempel. Blev i alla fall helt grymt trött efter passet, så det var nog tillräcklig träning för den dagen.

Nu hoppas jag äntligen kunna julpynta lite som jag inte hunnit på grund av allt resande och jobb, köpte lila stjärnor idag som jag ska använda till adventsljusstaken!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar