onsdag 4 september 2013

Yes, here we go!

In da gym!
Igår och idag har i sammanhanget små men ack så viktiga träningsmässiga delmål kunnat prickas av i gymmet. Små för att det kanske inte gör så stor skillnad för min träning just nu, men viktiga och en förutsättning för att kunna genomföra andra övningar jag vill göra längre fram, till exempel den här!
Igår gick det för första gången sen olyckan i mars både att göra "ordentliga" armhävningar med händerna pekandes rakt fram och gå upp brygga utan att ha huvudet i marken. Ok, inte så många armhävningar, inte så länge i brygga och tekniken kunde varit snyggare, men ändå. Idag lyckades jag även stå på händer mot en vägg. Detta gjorde dock rätt ont i handleden och det känns att den är i maximalt flexat läge.
Jag har gjort en hel del böj- och stretchövningar för handleden, men tyckt att rörligheten inte blivit nämnvärt bättre den senaste månaden, men detta är ju ett klart bevis på att jag haft fel!

Egentligen borde jag lägga upp bilder från gymet som "bevis", men jag känner mig inte fullt bekväm att ta massa bilder på mig själv och hur gör förresten ni träningsbloggsexperter när ni tar bilder ståendes på händer?? Istället får det bli en nyritad bild på figurerna när de tränar.

Nu ska jag ut och cykla.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar