måndag 23 januari 2012

Brugge: våfflor och bröst!

Nu är vi  framme i Brugge, i Beligen, där vi ska bo fram till VM. Vi bor mitt inne i den gamla stadskärnan, kanske inte världens mest praktiska boende när man ska tävla, eftersom det är trångt och svårt att meka och tvätta cyklar. Men helt ok ändå.
Brugge är en riktigt trevlig stad, vars medeltida byggnader är välbevarade. Vi bor mitt bland gotiska katedraler och gamla pampiga byggnader. Bland annat ligger ett gammalt klocktorn mitt memot hotellet, vars klockor spelar minst en gång i kvarten. Hoppas innerligt att den inte fortsätter på natten, då blir det svårt att sova.

Vi gick en snabb vända runt kvarteret och passade på att köpa äkta Belgiska våfflor. Nygjorda och helt otroligt goda! Helt klart en höjdare.


Belgien är ju också känt för sin högklassiga choklad och vi gick förbi en fin chokladaffär och hittade...


...öööh bröst i olika storlekar och färgtoner. De största var i "naturlig" storlek, eller snarare större än naturlig storlek. Förmodligen en storsäljare.

Lugn dag idag, hoppas ge mig ut på lite träning i morgon. Har rätt ont i handen från gårdagens race, så jag håller mig nog till en löprunda, så slipper jag hålla i styret en dag till. Blir bra tror jag.

2 kommentarer:

  1. Lycka till Åsa,
    och hälsa resten av gänget !

    Mvh
    Benny

    SvaraRadera