torsdag 10 december 2015

Med andan i halsen och julhjul.

Lite mycket av allt nu, jobb, träning, julförberedelse.Det känns som om jag ständigt har andan i halsen och måste skynda mig. Jag gillar att göra många olika saker, men att ha tre extrajobb, ett företag och året-runt cykeltävlande är inte alltid helt lätt. Det kan köra ihop sig lite ibland om man kan bli lite förvirrad. Det är väl tur att jag är så strukturerad. Nedan ser ni en superstrukturerad så kallad Belgienhög. Alltså kläder och prylar som ska med till Belgien. Jag brukar göra så, går runt och plock saker i lägenheten som ska tas med och lägga i en stor hög. Efter det sorterar jag och viker ihop, tar ev. bort något eller lägger till, så det blir det perfekta Belgienpackningen. Temat är oftast i stil med "du kan aldrig ha för mycket regnkläder eller strumpor".

Typisk Belgienhög.

I morgon drar alltså jag och Mackan till Belgien och jag ska köra två tävlingar i Mol och Spa. Mackan ska titta på, hjälpa till och ta en selfie med Sven Nys, har han lovat. Efter det åker vi hem, jag jobbar två dagar, tvättar och packar om och limmar hjul sen drar jag tillsammans med Angelica och Seglarn till Belgien igen och räjsar för allt vad hjulen håller över jul och nyår. Struktur är som sagt A och O när man har mycket att göra, faktum är att jag tycker att jag tränar bättre när jag har (lagom) mycket att göra, för då spills ingen tid i onödan på träningen. Den måste vara fokuserad när den körs, för det kommer ingen ny chans på dagen.


Tutmuggsmåleriet har fått ett uppsving så här innan jul och jag försöker få klart några innan jag åker. Det kräver en hel del struktur, så de målas i flera omgångar, torkar länge och ugnsbakas.Det gäller att få flyt i det hela så man tex. jobbar när de torkar och grejar med en kunds hemsida när de är i ugnen etc.


En annan kul grej är mina nya hjul. Novatec, säljs av primecycling och de har ett gäng bra och prisvärda hjul. De blir fina julhjul Kolla gärna på deras hemsida. Och stort tack för hjälpen, Primecycling!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar