torsdag 3 april 2014

Stök & Bök.

Förra veckan skrev jag ju om att jag storstädat sovrummet. Plockat undan, dammat, dammsugit och skurat till och med under sängen. Riktigt fint blev det. Häromdagen när jag kom hem såg sovrummet ut så här: 


Alla grejer från köket i sovrummet. Och dessutom, nån dag senare såg köksväggen såg det ut så här: 


En överspacklad kökstut! Som tur var blev jag lovad att få rita på väggen igen när den målats om och köket fixats till, så man får väl lita på detta. Undrar vad jag ska rita då? En hel tutvärld kanske? Till Mackans stora förskräckelse. Mohaha..
Det har stökats och bökats en hel del här hemma de senaste dagarna, nytt tak har gjorts o köket (därav möbel och prylflytt). Dessutom utanför dörren i trapphuset revs det nyklinklade golvet upp, då mönstret blivit fel bara på vårt våningsplan. Ett jäkla liv helt enkelt. Inte helt lätt att sitta och koncentrera sig och jobba med hemsidor och målningar med detta liv, det är vid dessa tillfällen man verkligen önskade att man hade haft en lokal att hålla till i. Även om jag faktiskt trivs rätt bra med att jobba i soffan. Eller på balkongen med för den delen. 
Är fortfarande inte träningsfrisk och som tur var hittade vi en vikarie till dagens 2-timmars-spinning. Alltid ett orosmoment det här med att hitta vikarie till klasser, men i detta fall hade det varit riktigt dumt att köra klassen. 2-timmar högintensivt (jo även för instruktören), då vill man vara på topp både i kropp och knopp (snyggt rim). Det känns i alla fall lite bättre nu, men näsan är tät och jag blöder näsblod hela tiden, vilket jag oftast gör när jag är täppt i nosen. Hoppas på friskhet i helgen! Allebiken står och gnäggar i förrådet och vill ut i skogen.

2 kommentarer:

  1. En jättetut tycker jag du ska måla. När jag blir rik ska jag köpa en tavla med en :D

    SvaraRadera
  2. Ok, ska be om tillåtelse :) Tänk på att du kan få hur stor tut du vill :)

    SvaraRadera