söndag 27 april 2014

Nya brills och lite regn!


5 minuter innan avgång till Säve flygplats i torsdags hann jag springa till postombudet på Linnégatan och hämta mina nya brillor från X-kross! Nu har jag "byggt ihop" dem och de blev skitsnygga. Här med linsen Clear-mirror som jag tycker är en bra allround lins när man både kör i sol och skugga, eller inte riktigt kan bestämma sig för vilken lins man ska ha. Originalutförandet är en båge i färgen GunTitan med svarta detaljer. Men då jag ville matcha min cykel som är svart och gul fick jag med ett gult pimp-kit. Har även ett lila pimp-kit om jag skulle behöva omväxling. Det är gör det ju det hela lite roligare, att man kan ändra utseendet  med att byta ut tex. skalmarna och "knappen fram". ClearMirror och OrangeMirror är också två grymma linser!   Får väl till en bild med dem på också när vädret blir lite bättre! 

Regn i dalen, Snö på topparna.

Regnig dag här kring Gardasjön, men ganska varmt så vi körde en lite kortare sväng dels på en kort XC-bana och upp mot den lilla byn Molina del Ledro. Bitvis körde vi på det som var den första vägen till Gardasjön, på smal, slingrande grusväg, insprängd i berget. För MTB-cykling -en utmärkt väg. Om man tänker sig att man åkt bil där tidigare -a bit scary. Sen körde vi nedför på MTB-led och fick även en naturlig, fin Rock-Garden där det stod skyltar med "Carry Your Bike". Vi gjorde dock inte det, utan dundrade på olydiga som vi är..

I morgonen får vi se vad det blir för träning, man får anpassa sig lite efter vädret, det är ju inte jättekul och smart att ge sig upp på 1500 meters höjd och kanske få blötsnö på sig och sen köra ned därifrån - som gjort för att bli nedkyld och öka risken för att dra på sig sjukdomar. Vi har dock sett ett litet kapell högt uppe på bergssidan som ligger för sig själv. Dit vill vi cykla! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar