onsdag 23 april 2014

Huggorm?

Idag blev det lite backintervaller i Änggården vid lunchtid, kändes väldigt mycket bättre jämfört med förra gången och gick också snabbare upp till toppen.Träffade på en liten orm som låg och solade sig under turen. Man blir ju alltid lite rädd, men den var ju ganska fin. Jag tror att det är en huggorm. Efter intervallerna körde jag lite i de små hoppen och försökte även bygga ett eget hopp. Det gick sådär, det behövs nog mer verktyg för att det ska bli bra. 

På kvällen blev det ett inhopp på på Spinningklass på Elixia och ytterligare ett intervallpass. Nu är det ju inte riktigt samma sak att leda en intervallklass som att köra själv utan att tex ge instruktionen, men även jag fick rätt hög puls. De som var där körde dock järnet, kul att se!

I morgon drar vi till Gardasjön. Det ser ut som det ska regna hela veckan, men av erfarenhet vet vi att väderprognoserna oftast inte stämmer i dessa bergiga trakter och att det oftast kan komma skurar med regn och mellan dessa skurar är det riktigt varmt. Ska bli riktigt kul att få köra lite långa klättringar och serpentinvägar utför igen, det gillar jag.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar