torsdag 13 september 2012

Personlig leverans i Jönköping!

Har precis kommit hem efter en personlig leverans av den stora bilden jag ritat. Färden gick till Jönköping och Östers cykel, vars ägare Tommy har köpt bilden. Som tur var skulle Mackan också dit i egenskap av Biketoyz-representant, så vi kunde åka tillsammans.
Cycleworld 2.0. Akvarell + bäck 100x70 cm
Om bilden kommer att pryda väggen i butiken eller inte vet jag inte, det var lite fullt på väggarna och en bild på 70x100 cm +passepartout och ram trycker man inte in på en full vägg hur som helst. Jag har alltid lite separationsångest när man ska lämna ifrån sig saker jag gjort, men de hamnar ju oftast i goda händer.

I kväll blir det Crossträning, så nu är det dags och ladda!

5 kommentarer:

 1. Cool tavla. Jag bor i Jönköping så jag får ta och åka ner och kolla efter tavlan :).

  För några veckor sedan cyklade jag Bockstensturen. Cyklade du den tävlingen?

  SvaraRadera
 2. Cool tavla. Jag bor i Jönköping så jag får ju ta en tur ner och kolla om tavlan finns i butiken :)
  Jag cyklade Bockstensturen för några veckor sedan. Cyklade du den?

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack. Vet inte var han tänkt hänga den :) Nej jag cyklade inte Bockstensturen i år tyvärr. En av mina favorittävlingar annars! Vann förra den året och planen var att försvara segern, men har haft något skit i kroppen, så jag körde ett kortare race istället för att inte slita så mycket på kroppen.

  SvaraRadera
 4. Jag har hittills bara cyklat en tävling per år och det har då varit i Varberg. Jag gillar också tävlingen. Förbättrade min tid med 15min i år trots att jag fick punktering :). Vilken distans brukar du köra och varför gillar du tävlingen?

  SvaraRadera
 5. Jag brukar köra den långa! Jag gillar den dels för att det är bra evenemang, fint i bokskogarna + att jag vunnit den 3 eller 4 gånger (kommer inte ihåg). Dessutom är det lite halvt "hemmatävling" då jag ju tävlar för Varbergs mtb.

  SvaraRadera