lördag 22 september 2012

Bra som i Branäs!


Idag blev det en bra dag här i Branäs! Det blev seger för min del i första deltävlingen i Svenska CX-cupen och Mackan slog till med en 2:a plats i Superprestigeklassen. Banan tog strax över 5 minuter att köra, ganska kort även i cx-sammanhang och vi körde den 8 varv. Banan var ganska backig för att vara en CX-bana men jag tycker att den var bra, förutom att det kunde vara något mer hinder. Hade hoppats och förväntat mig ett lerrace, men det var ganska torrt, bara lite slirigt på sina ställen. Jag kan väl inte säga att det kändes superbra, det var snarare ganska slitigt mest hela tiden, men jag malde på i ett jämnt tempo och hade med några sekunders marginal samma tid på alla varv, förutom de två första som gick snabbare. 

I pris fick jag nallen ovan bland annat. Jag tror jag vet vem som ska få nallen. Hans namn börjar på "G" och han är 4 år... Tror att han kanske blir glad! Glasögonen behåller jag dock!

Det är lite kyligt här uppe i norra Värmland och duggregnar lite hela tiden. Som tur var fick jag med mig sockorna som mamma stickat till mig, som jag gärna bär utanpå stödstrumporna. Förutom att det är kyligt, så är det väldigt vackert här uppe längs klarälven. Hade gott kunnat tänka mig att stanna några dagar och bara träna och utforska skogarna (och plocka svamp!!)I morgon kör vi i princip samma bana som idag, fast åt motsatt håll, och med ett tillagt, platt parti. Får hoppas att benen inte hunnit stelna allt för mycket under natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar