söndag 23 september 2012

Glad x 2!

Foto: Båda Anki Eriksson

Så där ja! Så här glad blir man om man vinner två dagar på raken. Frågan är om jag inte ser lite gladare ut efter dagens tävling än efter gårdagens. Jag och Lisa är nästan lika långa när jag står högst upp, kul att man är så lång och ståtlig.. Fick en nalle till idag, så nu har jag och lilla G varsin. Dessutom fick jag en ledartröja i storlek Medium, som ser ut som en Downhill/freedidtröja på mig. Loose Fit är det nya inom Cyclocross istället för tajta tempodräkter har jag hört..
 Nu är det hemfärd och ompackning, morgon går planet till Kina kl 7,00. Cykeln är redan nedpackad, såd et är skönt att slippa det mecket i alla fall. Jag hann som tur var varva ur benen lite grand idag efter racet. Man lär ju bli lagom stel ändå efter den långa resan till Kina.

Tyvärr har jag inte kunnat ställa om mig något tidsmässigt inför Kinaresan. Detta på grund av tävlingarna och allmänt dålig sömn, där just den dåliga sömnen har gjort att jag prioriterat att sova när jag kunnat för att överhuvudtaget få någon sömn. Det hade varit bra att göra detta, nu när man ska vara i Kina så kort tid. Det skiljer 6 timmar från hemma, så det är väl bara att hoppas att kroppen går med på att tävla i fel tid.  

2 kommentarer:

  1. Stort grattis!
    Lycka till i Kina, håller alla tummar jag har.

    SvaraRadera
  2. Tack. Ska göra vad jag kan :)

    SvaraRadera