söndag 16 september 2012

Bra helg!


Bild från CX-sweden, mig ser man som en prick till höger
Helgen har ägnats åt träning, målning och jobb. En lagom dos av alla tre delar, så en bra helg kort och gott! Igår var det Monster Jam och jag jobbade, eller snarare, lärde mig att jobba. Kände lite som ett pryo, men snart blir det nog bättre. En massa folk var sugna att titta på monsterbilar och hoppande motorcyklar mm. Största klientelet var väl män runt min egen ålder med medföljande jätteung/a -son/söner. Man undrar ju om det var sönerna som tjatat sig till att få gå eller om det kanske, kanske var så att det var papporna som var de som hellst ville gå och se monsterbilarna?

Idag körde vi introcross  i Skatås igen, vi var nog närmare 30 pers idag, riktigt roligt med sån uppslutning. Vi körde något så ovanligt som tempocross, ett tempolopp som tog ca 1 minut för de snabbaste. Själv körde jag fel väg, eftersom jag aldrig kan lära mig banorna men jag fick nog en tid ändå. Sen körde vi en bana 5 varv, vilket blev en tävlingstid strax över 20 minuter. Bra, platt och jobbig bana med kurvor och grus, något jag behöver träna på. Man märker när man blir trött och tappar fokus, då kör man sämre i kurvorna direkt och tappar tid. Tyvärr lossnade min ena pedal från skon hela tiden, så jag blev lite väl försiktig, men det gick bra mycket bättre och snabbare än förra veckan. Börjar bli dags att fixa nya pedaler nu känns det som. Vet inte vad jag ska ha bara, gillar Crank Brothers rätt bra, men har inte så bra pedalbudget för tillfället. Får vänta och hoppas att de håller ett tag till.

Efter det blev det några timmars jobb och sen avslutades dagen med en snabb löptur med Mackan. Vi körde så hårt vi förmådde i 2-4 minuter och vilade 1 minut. Hög puls och stumnande ben, riktigt gött!
Äntligen lyckades jag åstadkomma något som åtminstone stundtals liknar löpning och inga knäsmärtor idag heller, så över lag kan man säga att jag är nöjd.

På måndag om en vecka åker vi till Kina och ska åka mtb och helgen innan kör jag och Markus CX i Branäs. Mycket att planera och fixa i veckan som kommer alltså!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar