söndag 14 mars 2010

Springande sur cyklist...

Så här ser man ut när man fått dubbelpunktering och tvingas gå/springa till mål... En ganska uppgiven min. Inte nog med detta, jag lyckades ha sönder mina fina MAVIC byxor i vurpan också.. elände. Lägg märke till blodet som rinner från vänster knä också. Visst är det synd om mig? Ha ha, jag tar det dock lätt, då syftet ju var träning främst och jag redan gjort tre mycket bra race. Men från den inneboende tävlingsdjävulens synvinkel är det givetvis inte bra. Och det hade varit kul att ha ett bättre resultat en varvad 12:e plats med sig hem från EM-banan och en möjlighet att kunna jämföra sig tidsmässigt med de Polska toppcyklisterna. Men det finns ju värre saker. Liver hänger inte på en tävling.
Vaknade upp i Drors lägenhet lite seg. Var ute en sväng i Tel Aviv igår tillsammans med Dror, Idit och en vän till Dror. Vi hade trevligt och drack vin och åt fantastiskt mat. Allting är väldigt fräscht och modernt, även jag personligen fick en känsla av viss rörighet. Rörigt men trevligt. Jag är ju rätt rörig själv så det kanske är bra.

Gick ut för att köpa kaffe, och möttes av en värmevägg. Ganska svalt inne, men chockande varmt ute, ca 33 grader igen och ingen vind. Väntar nog till eftermiddagen/kväll med ett rullpass på cykeln. Tänk om det kunde vara sommar när man kom hem? Lite optimistiskt kanske.

Jag ska nog fortsätta min slappardag ett tag till. .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar