måndag 15 juli 2013

Nämen, det ser ju riktigt trevligt ut det här!


Hittade en film från etapploppet Beskidy MTB-trophy som jag och Mackan körde i slutet av maj. Så här när man ser filmen, ser det ju ut som ett riktig trevligt litet lopp, man blir rätt sugen på att köra igen. Helt otroligt hur fort det går att glömma hur jobbigt och slitigt det var både fysiskt och mentalt. Om ni tittar riktigt noga, ser ni att jag figurerar på 4 ställen i filmen.

Annars har de senaste dagarna mest bestått av jobb och träning. Gyllenetider i fredags, fotboll i lördags och idag 10 timmar på en helt slutsåld invigning av Gothia Cup. I morgon blir det ett monsterpass med 12 timmar på Dam -EM. Jag har som tur är tänkt att ta det lugnt med träningen dessa två dagar. Svårt att hinna med så långa pass.
Bild "snodd" av Jonas L Hoppas det var OK Jonas??

Igår hann jag även med att tävla i Mariestad. En för mig och många andra helt outforskad bana som ingick i Västgötacupen. Banan i sig var snabb och hade inte många höjdmeters klättring, men i stället en hel del sten och rötter. För min del passar det bättre med banor med mer klättring och lite mer tungkörd terräng, men jag tyckte det förvånansvärt bra ändå, förutom att jag åkte på en smygpunka redan i början på varv 2 av 4. Det gick ganska bra att köra ändå fram till sista varvet då det fläskade rejält i svängarna och jag fick lugna ned mig lite. Tappade en del tid på det, men fick ändå ett bra fartpass inför SM nästa helg. Vann gjorde Ann Berglund. 

  

1 kommentar:

  1. Självklart ok att ta bilden. Kul när de få jag tar delas och kul att hejja på dig :-)

    SvaraRadera