tisdag 15 januari 2013

Orange piggar upp!


Brist på sol och värme gör att jag och många med mig känner sig extra trött och glåmig så här års. Vilken tur då att det dök upp ett paket i brevlådan som tröst. En buff och en mössa i upppiggande orange. Jag kanske inte blir piggare, men piggar åtminstone upp se som ser mig lite mer än med bara min blekglåmiga uppsyn. Fast bara grejen att få paket piggar ju upp lite! Perfekt timing dessutom, eftersom jag ger mig av till Holland i morgon för två cyclocrosstävlingar, sista deltävlingen i Världscupen som går i Hoogerheide och en mindre tävling och där väntas antingen snö eller snöblask och kyla. Då behövs mössa och buff! Tack X-Kross!!

Jag hade tänkt skriva om periodiserad spinning som vi börjat köra på Elixia Masthugget den här veckan och ska köra det under våren. Jag kom dock på att det är bättre att ni går in på den eminenta facecooksidan och istället läser Magnus Gårdmarks fina text där som förklarar allt. Varför uppfinna hjulet två gånger, liksom?

Jag hade även tänkt att skriva om mina erfarenheter av Tele2, som jag varit riktigt arg på, tappat fattningen och helt ohämmat skällt ut två personer med massa fula ord idag, eftersom jag upplever att en av deras säljare genom att förvirra mig med massa siffror hit och dit, medvetet lurat mig att tacka jag till ett avtal som inte blev så billigt som han först sa, utan mycket dyrare, vilket givetvis inte går att bevisa, eftersom jag inte brukar spela in mina telefonsamtal. Avvaktar dock med denna historia, eftersom jag fick ett erbjudande av deras kundservice via twitter, när jag twittrade ut min frustration där.Visar de bara lite goodwill, kanske jag blir snällare. De på tele2:s kundservice jag pratat med idag, har dock visat 0% goodwill. 
Ett litet tips till företag är dock att något av det värsta kunder (oavsett om det är gamla eller nya) vet är att känna sig lurade och att känna sig som idioter. Får man dem att känna bägge på en gång (vilket jag gör i detta fall), så är det inte så bra. Dessutom får en missnöjd kund lätt en väldigt stor mun.

Nog om det, i morgon tar vi  båten till Kiel för vidare färd till Holland. Jag är taggad och det ska bli riktigt skoj!


1 kommentar: