tisdag 8 januari 2013

Det här med pennor..


Rensar lite hemma för tillfället. Hittade några pennor lite här och där. Det är något med mig och pennor, jag gillar dem. Går jag in i en bokhandel eller butik med kontorsvaror kommer jag oftast ut med några pennor. Oftast är det en speciell penna med svart bläck och 0,5-spets som jag köper, eftersom jag använder den när jag ritar och det går åt en del sådana. Men det kan även bli andra som jag tycker verkar bra eller är fina, även om jag inte egentligen är i akut behov av just de modellerna. Ett typiskt köpberoendebeteende alltså. Ja, ja en del har kläder och skor, jag har pennor. Det är i alla fall lite billigare. 

Dessutom är det otroligt lätt att en och annan penna råkar slinka med från olika företag, kurser eller jobb och då oftast helt omedvetet. Fast det  är väl det som företagspennor är till för? Att man ska ta med hem och därefter påminnas om företaget varje gång man använder den logoförsedda pennan. 

Så om ni saknar en penna, så fråga mig!


3 kommentarer:

  1. Haha! Jag är likadan. Har flera muggar i mitt kontor hemma, som är överfyllda med diverse pennor.

    SvaraRadera
  2. Kan berätta om när hela skolan åkte till Skolmässan och jag tog pennor i VARENDA monter. Men i bussen på hemvägen till Göteborg hade vi tipsrunda och jag kunde dela ut pennor till ALLA!

    SvaraRadera
  3. Skönt! Det låter som om jag inte är ensam i detta i alla fall :)

    SvaraRadera