lördag 7 november 2015

Värmeböljan i Antwerpen.

Chillat i Merksem utanför Antwerpen idag. Cyklat en sväng, gick sådär eftersom jag inte hittade så bra ställen att cykla på. Eller jo, det var fint runt fort van Merksem, men alldeles för kort. Åkte mot hamnen istället, Antvwepen är ju en gammal viktig hamnstad, och faktiskt Europas näst största, men där var inte fint alls så jag vände och åkte hem och då var timmen avklarad i alla fall. Bor just nu på Fiets en Slaap som kort och gott betder "Cykla och Sov". Har bott här två gånger tidigare och trivs bra. Det är billigt, rent och lugnt + att man får god ekologisk/fairtrade frukost med. Mycket bra.

Vädret är oerhört konstigt här just nu. Trots att det är november är det ca 20 grader varmt, men mulet och jättefuktig luft och tidvis regn. Det är lite tropiskt light så att säga.


Jag vet inte så mycket om banan i morgon i Ruddervoorde, mer än att det är mycket gräs. Snabb säger de att den ska vara oavsett väder, fast det var å andra sidan samma person som sa att Koppenbergcross skulle vara torr, så man vet ju inte vad som väntar egentligen. Vad jag däremot vet är att banan i Niel på onsdag är helt galet krävande och teknisk. Ska bli intressant att testa!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar