onsdag 26 mars 2014

Sysslor i tempo!

Full rulle idag och igår. Träning jobb, storstädning av sovrum, beställning av cykelprylar (en massa X..) och lägenhetsvisning (den var snygg och dyr..). Börjar mer och mer tro på att summan av hög eller högar är konstant på samma sätt som man pratar om att summan av lasterna är konstant. Sovrummet blev riktigt fint och rent, men nu är det högar och stökigt på andra ställen i lägenheten. En typiskt städning kan för mig gå till så att man har en stor hög med blandade saker och kläder som sorteras upp i mindre högar (kläder för sig, kvitton för sig, skräp för sig etc.). I slutet blir det alltid lite saker som inte riktigt passar in i någon hög, de är alltså osorterbara. Dessa prylar läggs i hop i en ny hög, gärna i ett annat rum så att illusionen av färdigstädat rum skapas. Högen byggs sedan på successivt och så börjar man om!

Träningsmässigt har det blivit styrketräning, testcykel och racerrull. Det går framåt, men jag ligger fortgarande kvar på retliga tre pull-ups, retligt.

I morgon blir det mer testcykel, mer jobb och Allebikemässa, det senare ett säkert vårtecken.

OM ni undrar så har cykelbloppisen flyttats till under Prylar säljes. Jag har fått massor av svar och en hel del saker är redan sålda. Bra att de får komma till användning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar