fredag 14 mars 2014

Från botten till topp!

En ny halvfärdig. Håller på med två på en gång. 

Dagen började på botten och slutade på topp kan man säga!
Jag vaknade sur på grund av en grej som inte riktigt gått som jag tänkt dagen innan. Aldrig bra att somna sur och besviken. Jag drömde att jag aldrig mer skulle få cykla i skogen och att min dator blev dränkt i vatten och sand. Vilken misärdröm!

Det hela blev inte bättre av att jag skulle på lunchfika med Frida och det visade sig att killarna som renoverar vårt trapphus bestämt sig för att idag var det dags för flytspackling av trappuppgången och efterföljande torktid mellan 12 och 16. Det var bara det att de glömt att informera oss boende om det, alla utom "damen med hunden" som tar reda på precis allt i huset, vidare berättad det för oss.. 3 meter flytspackel är inte heller något man kliver igenom torrskodd eller hoppar över bara så där i ett kliv. "Men det är ju ändå inte så många hemma nu" var argumentet jag fick när jag gick ned och frågade om möjligheterna till utgång. Jo JAG är hemma och jag ska gå ut kl 13! "Det går inte", var svaret jag fick. Blev ganska sur, främst för att jag redan var sur på annat, men även för den obefintliga kommunikationen och totala oförståelsen. Det hela fick dock en lösning genom att grannen i vindsvåningen var hemma och jag kunde klampa igenom hennes lägenhet och ut i hennes andra dörr, som gick ut genom den andra uppgången. (visste inte att där fanns två dörrar) Var ju tur att hon var hemma, och fick rädda mig och en granne till från inmurning. Blev uppiggande fika till slut. Efter det gick jag och tröstköpte en penna och maskeringstejp på Matton, det är helt omöjligt att gå in i Mattonbutiken utan att köpa nåt. 


Överexponerad och tufsig!

Bra idag var också dagens träningspass. Med ilska i kroppen kördes ett pass på Monarken, med intervallserie enligt följande: 6-4-2-2-4-6 för att få lite variation. 95% av max på sista intervallerna, och belastning i närheten av "normalnivå". Det är så gött när man kan jämföra och se förbättringar och hur man orkar allt mer och längre. Lägstanivån idag rent wattmässigt var 0,1w/kg under högstanivån i början av förra veckan. Dessutom ett bra pass på gymet. Lyckades med två "godkända" upphopp på bollen (Mackan satte dem givetvis klockrent) och 3(!!) pullups utan gummiband. Nu är det "bara" 2 kvar till målet. Skorpion, trana, armhävningar, pinnövning, huvudstående och handstående hann vi också med! De tre pullupsen har nu firats med äppelpaj som Mackan slängt i hop.

Imorgon  blir det jobb med både fotbollsmatch och hockeymatch. Häpp!

3 kommentarer: