tisdag 6 mars 2012

Kroppsliga fenomen en tisdag..

Jag har ingen feber längre, men konstant näsblod i varierande mängd. Jag får det nästan jämt när jag är förkyld, men denna gång var det värre än vanligt, trots att jag försökt minimera nässprayandet. Hoppas det slutar snart.

En annan intressant betraktelse är att två krämpor nästan helt försvunnit efter Andalucia Bike race.
Innan jag åkte hade jag sedan någon månad tillbaka varit rätt öm på ena sidan av ryggen och jag hade tänkt gå och kolla upp det hos en sjukgymnast när jag kommit hem till Sverige igen. Nu är smärtan helt borta! Under tävlingen kände jag inte av just denna smärta överhuvudtaget, utan det gjorde ont på lite andra ställen i ryggen, ganska narturligt när man sitter på cykeln så länge varje dag och trampar mycket uppför. Konstigt, men bra.
Den andra krämpan som nästan försvunnit är min tidigare inflammerade slemsäck i axlen, detta trots att jag kraschade två gånger under etapploppet. Kanske var det något som hoppade i rätt läge eller något, vad vet jag?

Känner mig så pass pigg att jag ska gå ut på en promenad innan Skidskytte VM börjar. Sen jag kom hem i söndags har jag varit säng/soffliggande och inte orkat gjort något mer än att gå ut och köpt en tröstkaffe på cafét nedanför. Första natten sov jag 12 timmar plus några timmar till senare på dagen och i natt blev det 9, så det är nog det som gjort susen!

2 kommentarer:

  1. Sömn är verkligen en höjdare på att bota sjukdomar. Härligt att du är piggare!

    SvaraRadera
  2. Ja det är det verkligen :)

    SvaraRadera