onsdag 28 mars 2012

Finväder och distanspass!
Det blev en riktigt fin och bitivs hård tur idag. Körde först till Bolzano och sedan upp över bergen och ner till Merano och därifrån tillbaka till Nalles igen. Turen innehöll allt man kan önska, plattkörning med Peter i början, en megastigning, lite småkuperat uppe på toppen av berget, fin utförslöpa till Merano och plattklörning med spurter på slutet. Blev lite mer än 4 timmar totalt i sol och lätt vind. Var lite kyligt uppe i bergen, men nere i dalen var det riktigt varmt och skönt. Det är verkligen vackert hela tiden när man cyklar i dessa trakter och man glömmer bort att man är trött. Idag kändes benen bra, men andningen var inte riktigt på topp, dock mycket bättre än igår, så det går nog åt rätt håll i alla fall.  

I morgon blir det en lätt runda och ett försök att fixa till ett tublessdäck vars ventil började läcka precis innan starten i Österrike. Blev lite stressad av att krångla med den och till slut byta hjul innan starten då, så det vill jag helst undvika denna gång. Sen kommer jag ju bli lite av en expert på att stansa däck samtidigt, en färdighet som varit i det närmaste obefintlig under alldeles för lång tid.

Igår körde jag förresten lite på söndagens bana, men det gick sådär, då den var full med kvistar och stenar. Senare såg jag att de höll på att sopa och greja med stigarna så den blir nog fin tills på söndag.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar