fredag 12 november 2010

På väg till CX-SM i Kumla!

Stella, en av mina bästisar, är lite skröpplig.
Om en stund drar vi upp till Kumla. Imorgon är det dags för SM i Cykelcross.
Själv hoppas jag på lite snömodd för en gångs skull. Har ingen aning om hur banan är att köra men det ser ut som om den är väldigt platt och då hade det varig gött med många tungkörda partier.
Uppladningen blev inte riktigt som planerat tyvärr. Markus åkte på en dunderförkylning förra helgen och jag har känt som om jag ska få förkylningen jag med vilken dag som helst. I onsdags åkte jag på en matförgiftning eller magsjuka och magen är inte riktigt i form sen dess. Som om inte det var nog, ramlade mammas och pappas gamla hund, Stella ihop och kunde inte resa sig här om dagen. Nu kan hon inte gå ordentligt och frågan är om hon någonsin kommer bli bra. Kanske tvingas mor och far ta det tunga beslutet. Sorgligt! Dessutom skulle jag behöva en napprapat, som kan få ordning på min rygg och baksida av lår, men har inte råd.

Hoppas dock inte att ovanstående ska påverka mig allt för mycket i morgon och för Stellas skull kommer jag köra järnet. Hon har alltid gillat att jaga cyklister.

Dagen efter SM kommer jag roa mig med att köra i Söderköping. Det blir gött det med!

2 kommentarer:

 1. Hej Åsa,
  Vill bara gratulera dig till din 2:a plats!! Riktigt bra gjort och om jag förstod rätt så var det bra förhållanden för dig.
  //Yvonne

  SvaraRadera
 2. Ja, lera de e gött de :)
  Fast det är ju trevligare och enklare med värme och torrt underlag.

  SvaraRadera