onsdag 20 april 2016

4 timmar, lite vilse, lite annat!


I går var en bra dag. Det var ett tag sen jag fick in ett träningspass på över 3 timmar, på grund av alla tävlingar och jobb den senaste tiden, men nu var det dags! Tyckte att jag prickade in det bra, då jag dels var ledig från alla mina tre jobb och det dels var sol. Distans i sol är ju bra mycket trevligare än distans i regn. Körde asfalten ut mot Jonsered och sedan upp över Härkeshult och in på Bohusleden. Eller var det Vildmarksleden? Jag blandar alltid i hop dem... Stigen var fin och fixad i början, men sen svängde jag vänster istället för höger i ett vägskäl och kom på en helt annan stig som var ok, men väldigt lerig. Hade ingen aning var jag var, men kom plötsligt ut på en asfaltväg. och det visade sig att jag hamnat i Tahult. Tänkte att jag skulle hitta en fin stig tillbaka till leden jag planerat att åka, och tog en som såg fin ut. Den var fin i några km, tills den började se ut som på bilden ovan. Mer som en bäck. Till slut fanns det ingen stig alls, så det blev riktig offroad. Gick lite, eftersom det kändes som ett nederlag att behöva vända. Hade lite tur för efter inte allt för lång vandring kom jag till en stig, Vildmarksleden! Fast jag skulle ju köra långt, så det var väl en fin extrasväng. Från Kåsjön in mot Skatås var stigen riktigt bra, inte alls så blöt som det andra. Kör allt för sällan där. Får bli mer av det framöver tror jag. Kom tillbaka hem, på nästan exakt 4 timmar, efter lite påskarvning genom Slottsskogen.
Resten av dagen ägnades åt balkongodlingen. Nu har jag sått och hoppas det ska komma upp nåt snart. Hur min odlarkarriär kommer att gå återstår att se, fortsättning följer!

I helgen är det dax att räjsa i Norge. Norska Cupen går i Darbu utanför Oslo. Ska bli grymt skoj!

Här hemma planerar jag att bygga ett gap och ett mindre hopp nånstans i skogen. Jag behöver nämligen träna på sånt. Är det nån som vill hjälpa mig? Jag är nybörjare på hoppbyggeri och skulle behöva lite support. Säg till is å fall.  

1 kommentar: