onsdag 27 maj 2015

Påklistrat och handarbete.

Vissa dagar vaknar man men vill inte gå upp ur sängen. Känner sig överkörd av en ångvält och tufsig, I morse var det så för min del. Som tur var hade jag massa jobbgrejer som behövde bli klara i tid och dessutom ett fullbokat spinningpass att ta hand om, så då var det bara att klistra på ett leende ta sig upp ur sängen och göra det som behövde göras. Vissa dagar är helt enkelt mer inspirerande än andra och kanske är det bra, för annars skulle man väl inte uppskatta de som var helt fantastiska? Solen piggade dock upp idag, tack för den.  


Jag har jobbat med en rolig grej som omfattat att sy. Det är inte jätteofta jag syr, men det är faktiskt ganska kul. Eftersom min symaskin är sönder, fick jag dock sy allt för hand och då behövs lite mer tålamod. Jag tror ändå det är nyttigt att ibland göra saker "för hand". Vi är ganska bortskämda med maskiner. När man får göra något för hand uppskattar man desto mer att det finns en maskin som kan göra det helt eller delvis. Ta dammsugare, tvättmaskin, symaskin och diskmaskin och tänker er att få göra det man gör med dem för hand. Tidskrävande var ordet. Nu skaffade vi ju diskmaskin först förra våren, men det känns redan främmande att diska en hel disk för hand.  

Röra till är jag bra på när jag jobbar med skapande grejer, men jag är å andra sidan också väldigt bra på att städa (fast mer när andan faller på) så det kanske jämnar ut sig?  


I helgen väntar en rolig helg som ledare på MTB-läger för tjejer i sköna Bergslagen. Ser fram emot det mycket, ett riktigt kul jobb!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar