söndag 7 april 2013

Lysande löpning!

Om ni ser något som lyser på vägarna i Slottskogen så är det nog bara jag...

Det blev inköp av löparskor igår. De gamla var helt utslitna och man kände verkligen att de inte var bra skor att springa i längre. Dessutom hade Intersport ute vid 421 öppningspremiär med massa fina erbjudanden så Mackan och jag drog it. Jag har skrivit det tidigare-skoutbudet för mig som har 35, max 36 i skor brukar vara högst begränsat och jag trodde faktiskt inte att det skulle finnas något i min storlek. Så jag lev glad när säljaren plockade fram hela TVÅ olika modeller ett par Asics och ett par Nike. Båda passade väldigt bra, men jag kunde ju inte låta bli att köpa de som var i princip exakt samma färg som mina nya X-krossglasögon (bättre bild på dem finns här). Längtar så efter provspringning av skorna, men då mitt knä inte gillar daglig löpträning, får det vänta tills i morgon.

Förutom skoinköp har helgen ägnats åt första utecyklingspasset sen vurpan i Änggården. Det blev 2 timmar på asfalt och det fungerade bra, men det är rätt obekvämt att cykla längre än så, utan att i princip inte använda ena handen. Jag kan hålla lite i styret om jag håller tummen ovanpå handtaget, men får släppa handen om det för stötigt. Det är också svårt att hålla handen på samma sätt för länge, så jag får byta position ofta. Trots detta, njöt jag av varje tramptag! Sol var det ju med.
Allen blev glad över att bli rastad, efter att ha stått stilla i tre veckor.
Idag blev det vila och några timmars jobb på Gamla Ullevi, bra tryck på arenan idag! Efter det åkte jag direkt till Elixia Masthugget och en liten kickoff. Tyvärr missade jag HotMojo-Yogan, det hade inte funkat med en i princip orörlig handled som inte går att stödja på,men snart så kan det nog fungera med en anpassad variant! För er som cyklar och som inte testat yoga i varm sal så rekommenderar jag er att testa. Det är som balsam för en stel cykelkropp! Svettigt blir det dock, men det är väl inget problem?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar