fredag 15 februari 2013

Dalarna och invigning! Nya, stora ytor på utbygda Elixia Masthugget.
I princip dubbelt så stort som innan!

Mackan och jag har tagit oss upp till Dalarna för lite skidåkning. Vi bor i stugan i Klenshyttan och fick börja vår vistelse här med att skotta. Det är så mycket mer snö här jämfört i Götet och dessutom, fin snö. Idag åkte vi en timma i Gängesberg och i morgon bär det av till Falun för andra spår. Vi är väl mest rädda för att bli fullkomligt krossade av alla skidåkande Falubor, vilket vi förmodligen kommer att bli. Göteborgsbor är ju inte direkt kända för att vara några skidess. Spåren i Grängesberg var verkligen fina med Göteborgsmått mätt. Mycket snö som sagt och ingen som plogat sönder utförskörningarna. 

Igår var det invigning för Elixia Masthuggets större lokaler. Gymet är nu nästan dubbelt så stort mot innan, vilket är välbehövligt, då det varit rätt trångt bland vikterna i dessa tider då nyårslöftet är fräscht.  Dessutom håller det på att byggas barnrum, för att underlätta för föräldrar att träna plus att Yogasalen kommer bli dubbelt så stor och även bli anpassad för HotYoga (HotMOJO) på riktigt. Ingen halvljummen sal längre alltså, utan en riktigt, riktigt varm en! Så alla Göteborgare som inte hunnit besöka Elixia Masthugget än, gör det! på webben hittar ni mer info: Elixia

Dessutom var det alla hjärtans dag i går, så jag och Magnus Gårdmark passade på att köra ett maxpulstest på spinningcykeln för medlemmarna. Allt för hjärtat.

Själv lyckades jag till och med få en röd ros, fast inte av den man kunde tro, utan från en Italiensk servitris. Typiskt Italienare som aldrig kan låta bli att vara romantiska.  


2 kommentarer:

  1. Hur kan ni åka till Falun när ja inte är hemma?

    SvaraRadera
  2. Felställd fråga, Pontus, Hur kan DU åka till Gran Canaria när vi kommer till Falun?? Kan väl aldrig tänka mig att det är mysigt att köra i kort-kort, när det finns snömodd och mörker...

    SvaraRadera