lördag 13 oktober 2012

After race!

Det blev seger idag i Faluns första deltävling. Banan var mestadels väldigt snabbåkt, vilket inte brukar gynna mig, men idag fungerade det bra. En minut innan start märkte jag att mitt framhjul nästan var tomt på luft. Hade tömmt ut en del innan och troligen hade jag gjort klassikern och pyst för mycket. Inte mycket att göra på startlinjen, det var bara att hoppas att det skulle fungera. 
Angelica köttade upp farten direkt vid starten och jag hängde på. Körde om efter ett tag och hade henne precis bakom mig. Fick en lite större lucka efter ett tag, men den var ändå tillräckligt liten för att något litet misstag från min sida skulle göra den uppäten. Så det blev till att försöka hålla farten och fokus uppe hela vägen in i mål. Fick kraftiga genomslag några gånger och fick köra lite försiktigt på vissa ställen, men däcket höll och satt kvar ända in i mål. Bra att få köra på en riktig snabbåkt bana, behöver verkligen träna på det och jag tycket att den var rolig. Men jag saknar förstås lite mer lera. När kommer det där riktigt sjuka lerracet egentligen? Kanske har jag hunnit tappa lerförmågan tills dess..      

Efter räjset åkte jag tillbaka till stugan i Ludvika och fortsatte mitt mys. After race på högsta nivå!
I morgon blir det Falun igen och det talas som samma bana som idag, så det är väl bara att ladda om för det. 
3 kommentarer:

 1. Blir det inte tråkigt att vinna hela tiden? =)

  Grattis!

  SvaraRadera
 2. Den där gula tröjan har väl hittat hem helt enkelt! Bra jobbat, håller tummarna idag också.

  SvaraRadera
 3. Tack Tack!! Anders: drömmen är ju att köra en säsong i Belgien och få motstånd så det räcker och blir över :)! DET hade varit riktigt kul det!!

  SvaraRadera