tisdag 24 juli 2012

Imorgon: Sprintpremiär!

 Slagen hjälte: Jättetrött, ont i huvudet, jack i ögonbrynet, vimmelkantig, ensam och lite besviken efter XC-loppet...Misär alltså! Foto: Sofi Sydvart


Den slagna hjälten har rest sig och är glad igen. En del av sporten är att bryta ihop och komma igen. En säsong innehåller både glädje och besvikelser! Hade man varit helt likgiltig efter en tävling kunde man ju lika gärna låta bli att tävla, eller? Med åren lär man sig att inte gräva ned sig alltför mycket om det inte går som man tänkt och att dåliga race kan vara bra för att man ska bli extra taggad till nästa gång (man är dock lika dålig förlorare just där, i stridens hetta). 


I morgon är det dags för min livs första tävling i sprint XCE! Hade tänkt testa det tidigare under säsongen, men inte riktigt fått in det i "schemat", eftersom jag upplever att det blir lite väl tätt inpå XC-lopp för min del och att det inte körts några innan mindre "viktiga" lopp.Vi är ju alla olika och för en del fungerar det ju utmärkt.

Har inte testat banan än, men kör den innan start imorgon.
Det ska blir spännande, eftersom jag inte har en aning vad jag har för kapacitet även om jag vet att explosivitet och köra supersnabbt i 2-3 minuter inte är det jag är bäst på i cykelsammanhang. Just nu är jag glad om jag inte kommer sist. Skulle jag däremot märka att jag kan vara med och fightas till final kommer jag givetvis göra allt för att nå så långt som möjligt.

Vädret ser ut att bli toppen och jag tror det är fördel om det är varmt när man ska köra så kort.
Kvalet börjar redan kl 9.00, sen fortsätter seniorklasserna med eliminerings racen vid 12-13-tiden. Har nu tid, kom och titta vid Slottskogsvallen, för det är en underhållande disciplin av mtb!!

6 kommentarer:

 1. Du har rätt där, bryta i hop och komma igen! jag försöker att tänka så även om det inte alltid går så bra. Då är det skönt att veta att man lär sig det ju längre tiden går.

  Spännande! Stort lycka till i morgon.

  SvaraRadera
 2. Jag och Esther verkar ha fått förhinder på förmiddagen. Vi håller tummarna för dig ändå! Lycka till imorgon!!!!

  SvaraRadera
 3. Lycka till imorgon!

  SvaraRadera
 4. Tack Tack :) Ska göra vad jag kan!

  SvaraRadera
 5. Skoj att du vågade använda bilden. Jag knäppte bara en innan jag insåg att du var ledsen och inte bara trött.

  SvaraRadera
 6. Det är ju ofta sådana bilder som blir bra och säger något.
  Jag är en känslomännsika, kan bli lika ledsen som jag kan bil glad eller arg. Både bra och dåligt, men man är som man är :)

  SvaraRadera