fredag 27 juli 2012

48.


Nu laddar vi för morgondagen. Vi har redan förladdat med lite glass på stan, tror att det är det rätta. Banan är testad. Mycket gräs och två långa backpartier + ett byggt tekniskt parti inne i byn. Egentligen inte jättesvårt, men lite klurigt och lätt att få tvärstopp i. Fick dock lite tips av självaste Filip Mierhage hur jag skulle köra i ett parti. Vet inte om det är helt ok att ta emot tips av honom, men han är ju rätt slipad tekniskt fortfarande, så det är väl bara att tacka och ta emot och bortse från gamla synder.

Annars är det väl höjden som kan ställa till det en del, kände av den idag under träningen 1850m över havet är rätt högt. Vet sedan tidigare att jag lätt känner av det när jag är på hög höjd. En optimal uppladdning hade varit att stanna kvar i Livigno till världscupen, men nu var det ju SM som också skulle köras.

¨
Bilden ovan: Kajsa kollar på invigning- oklart om hon laddar för morgondagens race, eller OS i sig.

Tycker att det varit en riktigt rolig OS-invigning. Snygg med glimten i ögat. Vi hoppas se Sverige tåga in och kanske få en skymt av någon cyklist. Det känns dock som om vi får gå och lägga oss snart för att vara hyfsat pigga i morgon.  11,30 startar jag och kör 5 varv. 17,00 startar Kajsa och kör 4 varv.

Vill ni kolla, kan ni göra det här: http://live.redbull.tv/events/90/uci-valdisere-xco-women/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar