torsdag 10 november 2011

Findag!

Emil och Mackan i fina poser under dagens teknikträning.
En riktig findag idag, inte bara vädret. På förmiddagen blev lite jobb med ett projekt som aldrig tycks bli klart, samt en löprunda. Kändes ok, men kanske inte så spänstigt som när jag sprang 10 mil i veckan. Efter det drog jag och Mackan upp till Allebike i Alingsås. De har det verkligen fint där med sitt träningscenter och affär med cyklar, skidor och ridgrjerer, tillsammans med närheten till fina träningsvägar.

Väl där blev det lite teknikträning på CX -hojen med Emil Lindgren. Emil är en av de cyklister jag känner som har bäst teknik och jag är så glad att han hade lite tid för mig just denna dag. Han har också förmågan att förklara på ett sätt så att man förstår och det är ju rätt viktigt det med. Jag ser mig fortfarande som ganska grön på cykelcrossen och har mycket att utveckla. Under vår tur fick jag många bra råd och jag blev faktiskt medveten hur jag tänker. Eller kanske snarare hur jag INTE tänker. Efterhand gick det bättre på cykeln och det var ju superkul och inspirerade. Mackan och jag har kört en del teknikpass, men det blir inte riktigt samma sak när man känner någon så väl.
Jag kommer till exempel ihåg när jag var runt 8 år och mamma och pappa skulle lära mig dyka från kanten av simbassängen. Det gick inte alls, jag blev bara sur för att det inte blev bra. Mamma och pappa fick gick till slut och hämtade en badvakt som skulle visa. Det tog 5 minuter, sen kunde jag dyka.

Jag sitter och funderar på vad jag ska lära Emil i gengäld. Rita snabeltutar kanske? Nåt sånt får det väl bli!

Efter träningen blev det kaffe på Allebike och lite dräggel över de nya längdskidorna som kommit in.
Kvällen avslutades som en riktig findag bör avslutas:

3 kommentarer:

  1. Jag tror att Sune blir superglad om Emil kan rita snabeltutar ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, fantastiskt, fint väder, glada människor. och Glass :)

    Martina: Sune hade nog blivit jätteglad :)

    SvaraRadera