lördag 11 juni 2011

På plats.


Så var vi på på plats ute vid startområdet på Lida Loop. Det stora är dock att jag gjort min allra första natt sovandes i en husbil. Vi anlädde strax efter midnatt till området, eftersom vi kom iväg från Göteborg först vid 19-tiden. Jag jobbade ju till 18, Mackan packade cyklar.

Egentligen är det ganska konstigt att jag inte sovit i husbil förrän nu. Jag har ju flängt runt ganska mycket de senaste åren. När jag var mindre blev det tält några gånger och nån gång har jag sovit i en liten båt, men aldrig husbil eller husvagn. Måste säga att jag var rätt skeptisk till en början, särskilt då killarna tänkte parkera husbilen precis under en gatlampa, brevid ett gäng 20-åringar som hade ett lite spontant raveparty på parkeringen, med volymen på bilsterion på max spelandes nån suspekt undergroundtechno.
De kom dock på bättre tankar och vi parkerade på ett lugnare ställe. Killarna knoppade in och snarkade efter ca 5 minuter, medan jag låg och lyssnade ifall det skulle komma någon och välta husbilen. Efter ett tag somnade också jag och sov ändå rätt ok, tills jag vaknade av att jag låg i en bastu. För utom det så var det rätt mysigt i husbilen, lite trångt kanske.

Funderar på att ta mig ett dopp, eftersom det är så pass varmt. Är ganska kräsen med vatten temperaturer, men är det varmt i luften går det ju lättare. Mackan har redan badat i år, så det kanske är dags...

3 kommentarer: