måndag 12 oktober 2015

Maskat i helgen, vill ni ha en?

Tävlingsfri helg dena helg för mig. Det var planerat sen rätt länge. Eftersom jag tävlat 16 tävlingar på 12 veckor och det framöver kommer köras massor av race, kändes det som det var hög tid. Jag kompenserade "ledigheten" med att jobba lite, dels på SATS och dels med grejer i mig företag. Det har också cyklats en hel del så klart. Jag valde mtb:n för att jag behövde komma ut i lite fin höstskog innan alla löv trillar av. Det var gött, jag behövde variationen. Skogen var givetvis fantastisk, svårt att vara utan den faktiskt. 

Sen har jag maskat, eller kanske snarare målat främst maskar. Man borde ju måla "mognare" motiv med åldern, men det gäller tydligen inte. Man blir väl helt enkelt barnsligare med åldern. Har blivit lite dåligt med ritandet den senaste tiden för att jag helt enkelt haft nån slags idétorka. Allt jag gjort har gått trögt eller inte blivit som jag tänkt mig. Enormt frustrerande faktiskt, vanligen kommer det filurer och andra konstiga idéer "av sig själv". Nu har det varit tomt ett tag och det har känts nästan som jag tappat förmågan. Nu är det väl inte så att man helt plötsligt "glömmer bort" hur man gör något oavsett om det gäller målning eller cykling eller vad det nu kan vara, men det är den känslan man ibland. Vet dock med mig att det är en känsla som är vanlig hos folk som skapar saker. Hur som helst, maskarna visar nog ungefär hur det ser ut i mitt huvud just nu. Rätt rörigt och trassligt, men det funkar.


Planerar nu några större versioner av maskar och katter, men vill ni köpa nån av maskarna eller katterna, så går det givetvis bra. Just nu är det superpris eftersom det var tänkt som "experiment": 

Rosa maskar (35x20cm): 600kr
Svarta maskar(19x8,5cm): 150kr 
Multicolormaskar (19x16cm): 300kr (såld)
Super cats (23x13cm): 300k (såld)


4 kommentarer:

 1. Jag köper gärna superkatterna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Katterna gick efter 5 minuter :/ Men jag kan göra en liknande kattbild i samma storlek om du vill :) Maila mig i så fall: asa@erlandssonmtb.com, så fixar jag det!

   Radera
 2. I'll take the Multicolormaskar !

  SvaraRadera